En tråkig höstmorgon | Louise Persson

Louise Persson

Annons

En tråkig höstmorgon

Godmorgon på er fina läsare, hoppas att ni har sovit gott. 🙂 Som ni ser så har jag bytt portal nu och trivs jag här så kommer jag fortsätta att blogga här, men trivs jag inte så byter jag tillbaka till min gamla portal. Vaknade för en liten stund sen och ska strax fixa te och en god frukost.
Idag är det torsdag och en fysikprov väntar mig, dagens planer är inte heller speciella har ingen aning om vad jag ska göra idag, blir nog att bara vara hemma och plugga inför ännu en prov imorgon – minns ej om det var ett prov eller ett läxförhör, men alltid bra att plugga! Hur som helst, ska ta och göra mitt te nu och titta ut över det riktigt tråkiga vädret vi har nu, vädret vart ju så mycket bättre igår.. 🙁

IMG_0313.JPG

Kommentarer

Kommentera

Annons
stats